Mirandella
Luxus esküvői ruhák
Weboldal alcíme
Hasznos tanácsok
Harmonikus ízek


Minőségi szolgáltatások

Szalonunk más minőségi luxus minőségú ruhákat kínáló esküvői ruhakölcsönzőkhöz hasonlóan, szezononként csupán 2-3 alkalommal adja bérbe modelljeit, így érdemes a kiszemelt ruhát mielőbb kikölcsönözni, viszont ezzel tudjuk garantálni, hogy az álomruhát kifogástalan minőségben viheti haza az esküvő idejére.​

Áraink

Szalonunk két különböző árkategóriában kínálja ruháit annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a költségvetésének megfelelő modelljeinket.

Mirandella Prémium  - A legszebb, legkülönlegesebb  ruháink találhatóak ebben a kategóriában, legtöbbjük egyedi darab, mely csak szalonunkban található meg, igazi különlegességek.  Mellettük a megtalálhatod  legmodernebb, könnyed, csipkés csillogó modelljeinket is, melyek minden igényt kielégítenek, kiváló minőségben igazán elérhető áron kölcsönözhetőek. Bérleti díjaink: 120.000-230.000 ft között mozognak.

Mirandella Basic - Ha csak pici esküvőt tervezel, alacsony költségvetéssel, ezek a ruháink csak terád várnak. Hasonlóan a másik kategóriához itt is új vagy újszerű ruhákat találtok, viszont vonalvezetésük egyszerűbb. Tökéletes választás polgári esküvőre is. Bérleti díjaink 90.000-120.000 ft között mozognak.

A kölcsönzési ár tartalmazza a méretre igazítást, tisztítást, vasalást, és az abroncsot.  A kiegészítők, így a fátyol szintén igen kedvező áron vásárolható meg.

Amennyiben te szeretnéd először felvenni a ruhát, így lehetőség van úgynevezett első kölcsönzéses felvételre, amely a ruha kölcsönzési ára +20-30%-os árakon elérhető.

Szalonunk minden évben kiárusítja modelljei egy részét, ezek kifejezetten kedvező árakat jelentenek! Egy csoda Mirandella ruha akár már 69.000-ért is a tiéd lehet! Ezek a ruháink hamar fogynak, érdemes mielőbb jönni érdeklődni az őszi/téli időszakban!

Ha nem szeretnéd kölcsönözni, hanem új ruhát szeretnél, akkor 3-6 hónap szállítási idővel tudjuk vállalni.

Az üzletben elérhető méreteink 36-46, szalonunk az európai méret standard szerint dolgozik, mely szerint:

36-os  méret:  mell: 86 cm derék: 68 cm

38-as méret:  mell: 88 cm derék: 71 cm

40-es méret: mell: 93 cm derék: 75 cm

42-es méret: mell: 98 cm derék 80 cm

44-es méret: mell: 103 cm derék: 85 cm

46-os méret: mell 108 cm, derék 90 cm

48-as méret: mell: 113 cm, derék 95 cm 

Amennyiben a fenti méretektől eltérő, egyedi méretre lenne szükség, szalonunkban személyesen tudunk egyeztetni.

A ruha kölcsönzése péntektől hétfőig tart általánosságban, de igény szerint rugalmasan tudjuk kialakítani az elvitel és visszahozatal időpontját.

Ruhapróbáink díjtalanok, azonban előzetes bejelentkezéshez kötöttek.

HASZNOS TIPPEK

Sokan már 1 évvel az esküvő előtt lefoglalják a ruhájukat, így érdemes időben elkezdeni a keresést.

Érdemes csupán -2 kísérővel érkezni, akik segíteni fognak a döntésben.  Lehetőség szerint olyan személyeket válassz, akiknek az ízlésében megbízol, és hallgatsz a tanácsaikra.

A fenti információk tájékoztató jellegűek. További információért érdeklődj szalonunkban.

+36-30-2514280