Mirandella
Luxus esküvői ruhák
Weboldal alcíme
Mirandella Szalon
Exkluzív luxus és prémium esküvői ruhák

Filipcsei Mirandella vagyok, a Szalon tulajdonosa. Az üzlet megnyitásával egy álom vált valóra, 25 éves családi hagyományt élesztve fel.  

Már hosszú ideje éreztem, hogy ez az én hivatásom: az, hogy a menyasszonyok legboldogabb, legszebb pillanataihoz én is hozzájárulhassak; az, hogy ott lehessek mellettük, amikor életük legszebb napjához a legfontosabb dolog kerül kiválasztásra; az, hogy boldogságukban én is részt vehessek, a családdal együtt örülve a ruhaválasztás minden pillanatának. 

Szalonomban olyan kínálatot igyekeztem kialakítani, ahol minden menyasszony kompromisszumok nélkül találja meg azt, amit keresett.  Folyamatosan bővülő kollekciónkban válogatott, különleges, vadonatúj ruhák találhatóak, mindezt azért, hogy a gyönyörű modellek közül, mindenki megtalálhassa magának az IGAZIT! Modelljeink között többféle fazon és stílus megtalálható 36-46-as méretig, de természetesen egyedi igényeket is kiszolgálunk.  

Kiemelt szerepet kaptak a szalagavatós ruhák is, hercegnős, pörgős, csillogós csodaszép keringőruhák, táncruhák is megtalálhatóak nálunk, egyre bővülő kínálatban. 

Hiszek abban, hogy sikerült egy olyan esküvői szalont létrehoznom, ahol a menyasszonyok egy személyre szabott, minőségi és egyedi kínálatot találhatnak, egy olyan környezetben, ahol mindenki otthon érzi magát. 

Nagy szeretettel várjuk bejelentkezésedet a Mirandella Esküvői Szalonba, de bejelentkezés nélkül is szívesen megmutatjuk az aktuális kínálatunkat. 

Üzlet nyitás ideje: 2018. július 7. szombat.

Kérlek látogass el facebook oldalunkra, ahol minden modellünket megtalálhatod.

Telefon: +36 30 251 4280