Mirandella
Luxus esküvői ruhák
Weboldal alcíme
Kollekciónk
Lorem ipsum

Exkluzív luxus és prémium ruhák - elérhető áron

Mindenki arról álmodott kislány korában, hogy ha felnő, akkor majd igazi hercegnő lesz esküvője napján, ahol ruhájával, szépségével tündökölhet. Szalonunk kollekcióját ezért főként a királynői megjelenést biztosító, exkluzív ruhák alkotják, melyekben menyasszonyaink igazi hercegnőnek érezhetik magukat a nagy napon.  Modelljeink luxus/prémium kategóriás modellek, melyek minden igényt kielégítenek. 

Kollekciónk állandó darabjai, bár folyamatosan változó kínálatban, a nagy katedrális uszályos ruhák, a különleges romantikus csipkeruhák, a csillogó Swarowski kristályos strasszos tüllruhák nagy választékban.

Kínálatunkban számos olyan egyedi, exkluzív modell szerepel, melyből csak az az egy található meg Magyarországon, így te lehetsz az a szerencsés, aki azt a ruhát viselheti a nagy napon.

Modelljeink szortimentje folyamatosan, szinte hetente bővül, az újdonságokért kérjük keresse fel facebook oldalunkat, melyen nap mint nap közzé tesszük újdonságaink képeit, videóit.

Mindazonáltal köszönhetően annak, hogy ruháinkat szezononként csak 2-3 alkalommal kölcsönözzük ki, így az aktuálisan elérhető modelljeink folyamatosan változnak, ezzel kapcsolatban kérlek keress fel minket elérhetőségeink bármelyikén.

Amennyiben nem  bérelni szeretnél nálunk, hanem szeretnéd, ha a tiéd lenne kollekciónk egy darabja, kérlek jelentkezz be hozzánk, hogy a részleteket személyesen is megbeszélhessük.

Bejelentkezés ruhapróbára: +36-30-251-4280