MIRANDELLA
Esküvői Ruhaszalon, Budapest
Weboldal alcíme

Luxury Collection

A Luxury Collection modelljei között a királynői megjelenést biztosító, exkluzív ruháink találhatók, melyekben menyasszonyaink királynőnek érezhetik magukat a nagy napon. 

A felsorakoztatott ruhák csak kis részét képezik kínálatunknak, mely folyamatosan, szinte hetente bővül, az újdonságokért kérjük keresse fel facebook oldalunkat, melyen nap mint nap közzé tesszük újdonságaink képeit, videóit.

Mindazonáltal köszönhetően annak, hogy ruháinkat szezononként csak 2-3 alkalommal kölcsönözzük ki, így az aktuálisan elérhető modelljeink folyamatosan változnak. Az aktuálisan elérhető ruhákért, kérjük keresse fel szalonunkat.

Amennyiben nem csak bérelni szeretne, hanem megvásárolni szeretné kollekciónk egy-egy darabját, kérjük érdeklődjön szalonunkan azok elérhetőségéről, legyen akár újonnan méretre rendelt ruháról vagy szalonunkban megtalálható új, vagy újszerű modelljeinkről.

Az alábbiakban csupán egy-egy képet sorakoztatunk fel kollekciónk egyes ruháiról, bővebb információért, a teljes kollekció megtekintéséért kérjük keresse fel szalonunkat.

Bejelentkezés ruhapróbára: +36-30-251-4280